LES RELACIONS AFECTIVES DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTELECTUAL

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, en col·laboració amb el Consorci de Serveis Socials de Barcelona, la Fundació Vicki Bernadet, la Fundació Catalana de Síndrome de Down, la Fundació Pere Mitjans i DINCAT, organitzen la Jornada “Les Relacions Afectives de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Estem preparats?”. Un espai per poder exposar i debatre l’estat actual, tant teòric com pràctic, de l’abordatge professional que es dóna a les relacions afectives i sexuals de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. L’objectiu és la reflexió conjunta sobre quin hauria de ser el paper que hem de jugar els professionals dedicats a aquest col·lectiu de persones i llurs famílies, i parlar sobretot d’allò que comporta aquesta temàtica encara tan plena de tabús, estereotips, pors, riscos, sobreprotecció, etc. Una mirada per encaixar el trencaclosques que conformen els drets, els riscos associats i la falta de suports i d’oportunitats, entre d’altres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *